EST. 2003

Wie zijn wij?

Fjell International is uw partner op het gebied van Sales Outsourcing en Managementadvies. Wij richten ons voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf.

Menig MKB leeft op de trouwe afname van bekende klanten. Het benaderen van nieuwe klanten blijkt vaak een grote opgave te zijn aangezien de meeste MKB bedrijven niet beschikken over voldoende medewerkers, tijd en/of financiële middelen. In dergelijke situaties kan sales outsourcing een uitkomst zijn. Onze Sales Consultants zijn experts in het opsporen en creëren van opportunity’s bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Wij draaien op flexibiliteit, efficiëntie en ervaring. Of het nu gaat om het gedeeltelijk ondersteunen van uw commerciële activiteiten of het zorgdragen van een volledig salestraject, Fjell International zorgt ervoor dat uw klantenbestand wordt uitgebreid en uw omzet wordt verhoogd. Zo kunt u zich zorgeloos bezighouden met uw corebusiness en wij met het onze.

Daarnaast levert Fjell International adviezen op het gebied van crisis- en verandermanagement om uw onderneming te verbeteren. Een niet goed lopend bedrijf of een bedrijf dat een veranderingstraject ondergaat, kan leiden tot slapeloze nachten. Fjell International probeert in samenwerking met u eventuele knelpunten vast te stellen, zodat deze op een weloverwogen manier kunnen worden weggenomen.

U kunt zich blijven focussen op uw eigen kernactiviteiten en uw omzet. Uw klantenbestand zal groeien!

Waarom Sales Outsourcing?

U wilt groeien of meer business genereren uit uw huidige netwerk maar vindt het lastig hiervoor de oplossing in eigen huis te vinden, dan kan sales outsourcing hierin een uitkomst bieden. Er zijn verschillende redenen voor outsourcing en de keuze hiervoor is doorgaans strategisch. De meest voorkomende is kostenbesparing. De commerciële activiteiten kunnen door een externe specialist simpelweg efficiënter worden weggezet. De risico’s zijn eveneens beperkt aangezien u niemand extra in dienst hoeft te nemen en de kwaliteit gewaarborgd blijft. U kunt zich blijven focussen op uw eigen kernactiviteiten en uw omzet en klantenbestand zal groeien.

Waarom Fjell International?

Binnen Fjell International houden we ervan om de mouwen op te stropen. Onze Sales Consultants hebben ruime ervaring in B2B en B2C salesactiviteiten en beschikken over een groot netwerk. Door goed te luisteren, trachten we in samenwerking met onze partners tot een gedegen verkoopplan te komen. Hierin willen we eerlijk en flexibel zijn naar elkaar om samen voor succes te gaan.

Wij combineren uw idee met onze ervaring om samen tot een succes te komen!

Partnership

Fjell International beschikt over meer dan 30 jaar ervaring en wordt omschreven als praktijk- en mensgericht. Groei en ontwikkeling zijn belangrijke termen die centraal staan in de aanpak van Fjell International. Wij werken op basis van waardering voor u als persoon en voor uw ideeën, het gaat tenslotte om een bedrijf waar u veel energie in heeft gestoken. Wij combineren uw ideeën met onze ervaring om samen tot een succes te komen!

Jonge ondernemingen

Wanneer uw bedrijf niet naar wens presteert, is het goed om gedachten en ervaringen uit te wisselen over de problemen die u als jonge onderneming tegenkomt. Fjell International fungeert graag als gesprekspartner, met als doel samen tot de best passende oplossing te komen. We helpen u bij het (re)organiseren van uw organisatie en de groeimogelijkheden in Nederland en daarbuiten te bekijken.

Veranderingstrajecten

Een situatie waarin zwaarwegende beslissingen moeten worden genomen ter optimalisatie van uw bedrijf. Fjell International kan u hierbij helpen, door zorg te dragen voor een succesvolle realisatie van veranderingen. Uitgebreide kennis en jarenlange ervaring op dit vlak komt in dergelijke situaties uitstekend van pas.

Onze kernkwaliteiten

De kracht van Fjell International

01
Persoonlijke aandacht

Luisterend oor

Fjell International biedt een luisterend oor. Waardevolle gesprekken die helpen een goed beeld van elkaar te krijgen.

02
Ambitie

ONDERNEMINGEN TOT EEN HOGER NIVEAU BRENGEN GEEFT ONS ENERGIE.

Wij streven naar een verbetering van uw onderneming.

03
Kennis

Kennis van zaken.

Wij zijn gefocust op het verzamelen van relevante kennis aangaande ondernemingen en verandertrajecten.

04
Vertrouwelijk

Vertrouwelijk

Uw situatie en/of uw probleem blijft bij ons!

Bekijk ook eens Fjell Sport & Media!

Onze bedrijven

Neem contact met ons op!

TELNR

T – +31 (0) 6 40 13 97 43

E-MAIL

info@fjell-international.nl

Locatie

Jonkerbosplein 52, 6534 AB Nijmegen